Niet goed , Geld terug.

Niet Goed, Geld Terug.
Soms kan het voorkomen dat een bepaald artikel niet aan uw wensen voldoet. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel retour te zenden.
Dit zijn de spelregels:

1. U meldt ons via de mail zo spoedig mogelijk na ontvangst vd Sieraad of Accessiores, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen, dat u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Na het aanmelden heeft u nogmaals 14 dagen voor het daadwerkelijk retourneren.


2. U vult het Retourenformulier in, die vind u hier onder

  en stopt dit formulier bij de sieraad of accessoiresin de verpakking.

3. De Sieraad of Accessoires met formulier verstuurt u vervolgens in een doosje of enveloppe aan ons.
  Ons adres:
  Sieradenhoekje.nl
  Govert Flinckstraat 5
  8932 KN Leeuwarden


4. Na ontvangst door ons van het sieraad of accessoires ontvangt u het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen op uw bank/gironummer retour.

5. Wanneer het artikel gebruikt en/of beschadigd is, niet verkeert in de staat waarin het aan u is verzonden, of niet of onvoldoende gefrankeerd is, behouden wij ons het recht voor minder of niets terug te storten.

6. Bij terugzenden van een gedeelte van de bestelling komt de porto niet in aanmerking voor terugstorting. De porto naar ons is voor eigen rekening.

7. De afwikkeling van retouren, verzonden zonder melding per mail van het retour en/of zonder Retourenformulier, kan (veel) langer duren dan de gestelde 14 werkdagen bij punt 4.